İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Bilgi ve teknolojinin ön plana çıktığı, bilgi çağında iş dünyasının beklentilerini karşılayabilen, çağdaş ve özgür düşünen, geleceğe dönük stratejik kararlar verebilen, analitik düşünebilen, sorunlara çözümler üretebilen, bölgenin ve ülkenin sosyo-ekonomik kalkınmasına katkıda bulunabilen yaratıcı, üretken, girişimci, rekabetçi, sosyal yönü gelişmiş, yurtsever bireyler yetiştirmek hedeflenmektedir. Amacımız, fikirlerinin, yönetim tarafından dikkate alındığını görecek, öğretim elemanlarıyla işbirliği yaparak, güçlü ve eksik taraflarının farkına varacak, düşünen, araştıran, bildiklerini sorgulayabilen, problem teşhis edebilen ve çözüm getirebilen, öğrenmenin ömür boyu devam ettiğini anlayan ve bunun heyecanını taşıyan öğrencileriyle birlikte Türkiye'de kendi alanında önde gelen bir fakülte olmaktır.

Antalya Akev Üniversitesi

Adres: Kadriye Mah. Celal Bayar Cad. No:5-6 Serik/ANTALYA