fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery

AKEV’DE GENEL KURUL HEYECANI

15-02 - 2016

Antalya Kültür ve Eğitim Vakfının 28. Olağan Genel Kurul Toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Genel Kurulda yeterli çoğunluğa ulaşılmasının ardından toplantı başladı. Divan başkanlığı Orhan Tolunay’ın yaptığı Genel Kurulda Yönetim Kurulu 2015 yılı faaliyet raporlarını Genel Kurula sundu. Gerçekleşen ve gerçekleşmeyen hedefler Genel Kurul üyeleriyle paylaşıldı. 23.04.2015 tarihinde tüzel kişilik kazanan Antalya AKEV Üniversitesi için yapılan çalışmalar aktarıldı. Ardından Denetleme Kurulu 2015 yılı denetleme raporunu Genel Kurul üyelerine sundu. Yönetim ve Denetleme Kurulu faaliyetleri oy birliği ile ibra edildi.

Yönetim ve Denetleme Kurulunun ibra edilmesinden sonra 2016-2018 Yılları arasında görev yapacak yeni Yönetim Kurulunun ve Denetleme Kurulunun seçilmesine geçildi. Yapılan oylamada Selahattin ÇİÇEK, Mahir SARIOĞLU, Mehmet KESKİN, Bülent EROL, İsmail ERÇİFTÇİ oy birliği ile Yönetim Kuruluna yeniden seçilerek güven tazelerken Hüseyin ÖZGEN, Suat EKEN, Halit ŞİMŞEK ise Denetleme Kuruluna seçildi.

Seçim işleminin tamamlanmasının ardından Genel Kurul Divan Başkanı Orhan TOLUNAY “ Vakıf üyeleri ve Mütevelli Heyeti Üyeleri olarak bizler sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz. Antalya AKEV Üniversitesinin bir an önce hizmete açılması için Antalyalıları, sivil toplum kuruluşlarını, hayırseverlerimizi göreve davet ediyorum. Antalya AKEV Üniversitesi eski bir halk geleneğimiz olan imece usulüne uygun olarak hayat bulacaktır. Herkesin gereken duyarlılığı göstereceğine inanıyorum.” dedi.

Yönetim Kurulu adına söz alan Selahattin ÇİÇEK Genel Kurul Üyelerine teşekkür ederek, “AKEV olarak hedefe emin adımlarla yürüyoruz. Anaokulundan-Üniversiteye uzanan eğitim yolculuğumuzu gerçekleştirmek için gün sayıyoruz. Antalya AKEV Üniversitesi için 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılında öğrenci kabulüne başlamak istiyoruz. Bu hedefe ancak birlikte yürüyebiliriz. Genel Kurul üyelerinin, hayırseverlerin, Antalyalıların, eğitime gönül veren herkesin katkı ve desteğine ihtiyacımız var.” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Antalya Akev Üniversitesi

Adres: Kadriye Mah. Celal Bayar Cad. No:5-6 Serik/ANTALYA