fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery fotogallery

Antalya AKEV Üniversitesi Valilikte

05-04 - 2016

Antalya AKEV Üniversitesi Mütevelli Heyeti ve Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Valisi Muammer Türker’i ziyaret ederek üniversite çalışmaları hakkında bilgi verdi.

ANTALYA AKEV ÜNİVERSİTESİ VALİLİKTE

Mütevelli Heyet Üyesi Hasan Subaşı Antalya AKEV Üniversitesinin tüzel kişilik kazanma aşamasına kadar geçen süreci Vali Muammer TÜRKER’e özetleyerek aktardı. Subaşı, zor bir süreçten geçildiğini, tüzel kişilik kazanma aşamasında tüm yerel yöneticilerin, sivil toplum kuruluşlarının, siyasi parti temsilcilerinin, tüm Antalya halkının bu süreçte özverili bir şekilde destek olduklarını belirtti.

Antalya AKEV Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selahattin ÇİÇEK, Antalya AKEV Üniversitesinin tüzel kişilik kazandıktan sonraki çalışmaları hakkında Vali Muammer TÜRKER’i bilgilendirdi. ÇİÇEK “Antalya ve ülkemize eğitim alanında katkı sunmanın onuruna ulaşarak en büyük hayalimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Uzun yıllar süren zorlu çalışmalarımızın ardından eğitim-öğretime başlama heyecanı bizi daha da çok çalışmaya sevk ediyor.” dedi.

Antalya Valisi Muammer TÜRKER ziyaretlerinden dolayı Antalya Üniversitesi yöneticilerine teşekkür ederek “Üniversite ile ilgili şahsım ve Valilik adına yapabileceğim ne kadar katkı varsa vermeye hazırım.  Vakıf üniversiteleri gönül zenginlerinin, sivil toplum kuruluşlarının desteği ile gelişirler ve vücut bulurlar. Antalya’da çok fazla gönül zengini var. Bizim katkılarımız ve hayırseverlerin katkıları ile en kısa zamanda eğitim-öğretime başlayarak uluslararası düzeyde hep birlikte çalışacağımıza inanıyorum. Böyle bir üniversitenin hem Antalya’ya, hem ülkemize büyük katkı vereceğinden hiç endişe duymuyorum, en kısa zamanda üniversiteyi yerinde ziyaret edeceğim.” dedi.

Antalya AKEV Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selahattin ÇİÇEK,  değerlendirmeleri ve desteğinden dolayı Vali Muammer Türker’e teşekkür ederek, Antalya’ ya Özel AKEV Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise eğitim kurumlarından sonra bir de üniversite kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Samimi ve verimli bir ortamda geçen ziyaret, günün anısına çektirilen toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Antalya Akev Üniversitesi

Danışma Ofisimiz: Kültür Mh. 3829 Sokak No:3 Kepez/ANTALYA/TÜRKİYE