TÜBİTAK 1001

Üniversitemiz hocalarından Dr. Öğretim Üyesi Gökhan Akel’in TÜBİTAK 1001 Projesi Kabul Edilmiştir. TÜBİTAK-1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı” kapsamında 2022 yılı 1. döneminde sunulan 1992 proje önerisinden 1851’i bilimsel değerlendirmeye alınmış ve yapılan değerlendirme sonucunda 306 proje önerisinin desteklenmesine karar verilmiştir. Proje yürütücülüğünü Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ece Armağan’ın yaptığı; Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Esma DURUKAL, Anadolu Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Dilşad TEKİN, Antalya AKEV Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Gökhan AKEL’in araştırmacı olarak yer aldığı “Dijital Pazarlama Oryantasyonu ve Dijital Pazarlama Yeteneklerinin İşletme Performansı ile İlişkisi: TR32 Bölgesinde Faaliyet Gösteren KOBİ’lerde Bir Uygulama” isimli proje, desteklenmeye hak kazanmıştır. Projede ayrıca üç bursiyer görev alacaktır.

Son Duyurular