Sevgili Öğrencilerimiz,

Güz dönemi ders ekleme ve bırakma işlemlerinizi 10-14 Ekim 2022 tarihleri arasında yapabilirsiniz. Ders kayıtlarınızı OBS üzerinden son kez kontrol etmeniz gerekmektedir. Fazladan eklemiş olduğunuz dersiniz var ise bırakma işlemi yapabilirsiniz. Ya da eklemek istediğiniz ders var ise ekleyebilirsiniz. Derslere devam zorunluluğu bulunmaktadır. Bu sebeple özellikle çakışan dersleriniz olup olmadığını kontrol ediniz. Değişiklik yapmak isteyen öğrencilerin OBS Sistemlerindeki Ders Ekle/Bırak sekmesinden işlem yapmaları gerekmektedir. Sisteminde almakta olduğu derslerde bir değişiklik yapmayacak öğrencilerimizin Ekle-Bırak haftasında herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur. Bu tarihlerden sonra ders kayıtlarınız ile ilgili değişiklik yapılamayacaktır.

Hepinize başarılar diliyoruz.

Son Duyurular