IV. Uluslararası Sosyal Araştırmalar ve Davranış Bilimleri Sempozyumu (SADAB)

IV. Uluslararası Sosyal Araştırmalar ve Davranış Bilimleri Sempozyumu (SADAB) 21-23 Haziran 2019 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecektir. Sempozyumumuz üniversitemizin ev sahipliğinde Calal-Abad Devlet Üniversitesi (Kırgızistan), Saint Andrew the First-Called Georgian Universitesi (Gürcistan), ve Farabi Devlet Üniversitesi (Kazakistan) işbirliği ile gerçekleşecektir.

Sempozyumumuzun amacı, bilimsel çalışma, uygulama ve deneyimleri paylaşmak, farklı alanlarında çalışan bilim insanlarını bir araya getirerek, bilimsel ve sosyal etkileşimi sağlamak, bilim insanları arasında işbirliğini geliştirmek, yeni bakış açıları ve çalışma alanlarının oluşmasına katkı sağlamaktır.

IV. Uluslararası Sosyal Araştırmalar ve Davranış Bilimleri Sempozyumu ile ilgili detaylı bilgiler için tıklayınız.