course_img_big
23 Ekim 2020 25 Ekim 2020
10:00 17:00

VII. Uluslararası Sosyal Araştırmalar ve Davranış Bilimleri Sempozyumu

24-25 Ekim 2020 tarihleri arasında Sosyal Araştırmalar & Davranış Bilimleri Dergisi ve Antalya AKEV Universitesi’nin ev sahipliğinde, Calal-Abad Devlet Üniversitesi (Kırgızistan),  Saint Andrew the First-Called Georgian Universitesi (Gürcistan), ve Farabi Devlet Üniversitesi (Kazakistan) işbirliği ile pandemi koşulları nedeniyle online olarak düzenlendi.

"SADAB 7 th International Online Conference on Social Researches and Behavioral Sciences October 24-25, 2020 Antalya, Turkey"

Sempozyum  24.Ekim 2020, saat 10’da sempozyum başkanı Prof. Dr. Hüseyin BAL açılış konuşmasıyla başladı.

Açılışta sunulan bildiriler ve davetli konuşmacılar:

Prof. Dr. Valeri MODEBADZE (International Relations, Saint Andrew the FirstCalled Georgian University, Georgia Debates about the Reform of the United Nations Security Council), Prof. Dr. Slobodan Dan PAICH (Director and Principal Researcher, Artship Foundation, San Francisco Diversity of Transmitions, Wisdom Holders and Educators)